Beste gasten,

 

Hebben jullie het naar jullie zin gehad in De Eik? Hebben jullie leuke tips om te delen met onze overige gasten? Of hebben jullie suggesties die een volgend verblijf hier kunnen veraangenamen? Laat het ons weten! 
Bedankt voor jullie reacties!
Petra & Peter
Commentaren: 3
 • #3

  Wilma (zondag, 05 november 2023 19:42)

  Heerlijk weekend gehad. Voor het eerst op een van de eilanden zeker een aanrader.
  Schitterend eiland met veel afwisseling van natuur heerlijk om tot rust te komen. Ondanks de drukte op de boot merk je op het eiland hier niets van.
  Wat een geweldig huis zo schitterend ingericht knus en luxe waar je je welkom voelt. Ook de ruimte om het huis lijkt me heerlijk in het voorjaar of zomer.
  Het eiland is heel vriendelijk ook voor de hond. Mocht mee op de boot naar de zeehonden, het museum in en ook uit eten was geen probleem.
  Wij komen zeker terug om dit alles met de fiets te bekijken en verder te genieten van alles.

 • #2

  Joost en Helene (zondag, 10 februari 2019 23:25)

  Lieve Peter en Petra,
  Na een flinke verbouwing is het dan eindelijk helemaal zoals jullie het voor ogen hadden Ons GENOGTE wat een smaakvol ingericht en (over)compleet huis op een hele mooie plek.
  Jullie hebben werkelijk aan alles gedacht tot in de kleinste details (leesboeken, spelletjes, speelgoed, uitgebreide gebruiksaanwijzingen, hondenmand, voerbakken).
  Wij kunnen niks verzinnen wat er niet was!
  Ook het welkomstdrankje wat voor je klaar staat.. echt GEWELDIG en wat een warm welkom!
  Je zit overal dichtbij... Echt een hele mooie plek om helemaal tot rust te komen en te genieten. Wij raden iedereen die van luxe en comfort houdt zeker jullie huisje aan!
  Jullie mogen heel trots zijn op ons GENOGTE!
  Liefs van ons

 • #1

  Jannechien (maandag, 02 april 2018 13:04)

  Een prachtig ruim en licht huis op een mooie locatie. Aan het huis zit een hele gezellige veranda en ook is de tuin lekker groot en beschut. Vanuit huis kun je lopend naar het strand, ook zijn er mooie wandelroutes vlakbij. Het gezellige centrum van Midsland, met leuke kroegen en restaurants, is op loopafstand van het huis.
  Het huis is lekker schoon en fris bij aankomst en de eigenaren verlenen uitstekende service en dat alles voor een hele redelijke prijs.
  Kortom, een echte aanrader! Wij komen zeker nog eens terug.