Sfeer en beleving in Ons Genogte...

 

 

"Ons Genogte" is een heerlijk vakantiehuis. Wij willen graag dat onze gasten zich thuis voelen en op en top kunnen genieten van deze unieke stek midden op het prachtige eiland Terschelling!

 

Onze woning is geheel gelijkvloers. De zeer ruime lichte woonkamer heeft een open keuken voorzien van alle gemakken. De gezellige eettafel staat voor de openslaande deuren naar de overdekte veranda. 
De ruime zithoek met houtkachel heeft een schuifpui. Het binnen- buiten gevoel is heerlijk in dit huis! De veranda loopt over de gehele lengte van de woonruimte en is ter hoogte van de keuken overdekt.

Vanuit de gehele woonruimte heb je zicht op de groene en diepe tuin. 

Het huis heeft twee slaapkamers. Één met bad, wastafels en toilet, de andere slaapkamer heeft een eigen inloopdouche met wastafel. 
Op de gang zit een apart toilet. De slaapkamers zijn voorzien van goede boxspring bedden. 
De ruime groene tuin loopt rondom het huis en biedt veel privacy. Desgewenst kun je de zon of de schaduw opzoeken. In de tuin is een schommel aanwezig voor de kinderen en een fijne hangstoel voor de volwassenen. De tuin is omheind. Op onze overdekte veranda op het zuiden kun je al snel genieten van de eerste zonnestralen.

Vanuit ons huis wandel je zo het duingebied van Terschelling in. Binnen 5 minuten loop je in het bos, het strand ligt op 1,5 km.

Ons huis is geschikt voor 4 personen.