Liefde op het eerste gezicht!

 

 

Sinds 8 februari 2018 zijn wij de trotse eigenaars van dit geweldige huis!

 

Peter en ik komen al ruim 12 jaar samen op Terschelling. We zijn er in 2008 ook getrouwd. Ik kom er zelfs al sinds mijn jeugd, mijn ouders hielden ook van dit eiland en we kwamen dan ook graag in het huisje op West aan Zee van ‘tante Rietje’! 
Wij houden van dit eiland, van haar prachtige natuur... de rust die er is... en de kalmte van het leven hier! ‘Later als we groot zijn’ wilden wij dan ook heel graag een huisje hier. 2018 liepen we tegen deze geweldige stek aan. We hebben niet lang nagedacht en met heel veel liefde het stokje en de sleutel van Mevrouw Heger overgenomen.
"Ons Genogte" is eind 2018 geheel gerenoveerd en is zowel van binnen als buiten een geweldige stek om tot rust te komen en te genieten van Terschelling en elkaar.
Wij hopen dat jullie als onze gasten net zoveel plezier aan deze stek zullen hebben en net zo zullen genieten als wij! 
Hartelijke groet,
Petra & Peter

Over het huis...

Onze woning is geheel gelijkvloers. De zeer ruime lichte woonkamer heeft een open keuken voorzien van alle gemakken. De gezellige eettafel staat voor de openslaande deuren naar de overdekte veranda.  
De ruime zithoek met houtkachel heeft een schuifpui. Het binnen- buiten gevoel is heerlijk in dit huis! De veranda loopt over de gehele lengte van de woonruimte en is ter hoogte van de keuken overdekt. 
Vanuit de gehele woonruimte heb je zicht op de groene en diepe tuin.  
Het huis heeft twee slaapkamers. Één met bad, wastafels en toilet, de andere slaapkamer heeft een eigen inloopdouche met wastafel.  
Op de gang zit een apart toilet. De slaapkamers zijn voorzien van goede boxspring bedden.  
De ruime groene tuin loopt rondom het huis en biedt veel privacy. Desgewenst kun je de zon of de schaduw opzoeken. In de tuin is een schommel aanwezig voor de kinderen en een fijne hangstoel voor de volwassenen. De tuin is omheind. Op onze overdekte veranda op het zuiden kun je al snel genieten van de eerste zonnestralen. 
Vanuit ons huis wandel je zo het duingebied van Terschelling in. Binnen 5 minuten loop je in het bos, het strand ligt op 1,5 km. 
Ons huis is geschikt voor 4 personen. 

Onze ‘achtertuin’!

 

Vanuit het huisje loop je zo het duingebied in. Uitgestrekte duinen waar je heerlijk kunt dwalen zonder iemand tegen te komen. Na 1,5 km ben je op het strand, binnen 5 minuten loop je het bos in. 

Peter & Petra


Wij samen op ons geliefde Noordzee strand tussen West aan Zee en Midsland aan Zee.